Skap den ultimate spaopplevelsen for hunden din

Moderne estetikk & lidenskap for hunder.
For de som ønsker mer

HundeSpa ritualer skal aldri bli det samme

Følg oss på Instagram

WOOF’TASTY Premium

nyhet!

Kun 100 % naturlige, smakfulle og næringsrike hundegodbiter som er helt fri for kunstige tilsetningsstoffer, smaksforsterkere eller konserveringsmidler.
Beste Smak og Premium Kvalitet

Aktive Ingredienser i sjampoen

Hydrolysert Quinoa Protein er rik på vitaminer, mineraler og essensielle fettsyrer som fungerer som naturlige forsterkere og revitaliserer huden og pels. Viktige mineraler som kalsium, jern og fosfor som gir fuktighet og næring til huden, samtidig som hindrer tørrhet og flass.

Unik blanding av Linfrø-, oliven- og solsikkeolje oppfrisker og gir næring til hud og pels. Beskytter pels mot skader og gir fuktighet. Hjelper med å forhindre hudirritasjoner og gir glans, styrke og elastisitet.

Havtorn Fruktolje er rik på antioksidanter, karotenoider og vitaminer som kommer dyptere inni huden og pels og gir næring fra innsiden.

Avena Sativa (havre) kjernemel reduserer hudirritasjoner, rødhet og beroliger & lindrer hudkløe.

Naturens kraft

Eteriske oljer er en essensen av planter, som blitt destillert, forbedret og forsterket en naturens kraft. Vår håndplukkede blanding av de beste eteriske oljer av lavendel, peppermynte, furu og vanilje frisker opp og beskytter mot insekter.

Vår fantastiske 3-in-1 spray balanserer lukt av våt pels etter svømming eller etter tur i regnet, gir en ekstra fuktighets boost og gjør pelsen blank.
Potesalven vår inneholder til og med 4 eteriske oljer for å garantere trygg og naturlig helbredelse av sprukne poter og tørre områder.

Zarah Woofsen er mot dyremishandling og tester ikke produkter på dyr. Vi setter en veldig høy standard med vårt valg av ingredienser og bruker bare plantebaserte ingredienser som er milde og grusomhetsfrie.
Produktene våre ble skapt for å være natur- og miljøvennlige | 100 % Veganske | Paraben- og Sulfatfri | og ikke testet på dyr.

Zarah Woofsen X British VOGUE

Som set i Britisk VOGUE:

British VOGUE DEC’20 - “Zarah Woofsen is the first and the only Norwegian coat-care and SPA product brand founded by a combined passion for dogs and wellness. Their organic range leaves their coat soft, clean and moisturised with a fresh botanical scent”.


British VOGUE JAN’21 - “Norwegian organic Zarah Woofsen dog shampoo is a mild, foaming & conditioning shampoo, infused with Quinoa Protein, unique blend of oils and Oat, that provides gentle cleanse and ultimate nourishment. All their range is 100% plant-based and suitable for dogs with sensitive skin. Treat your pooch with a relaxing spa-day at your own house”

Featured collection

 • Conditioning Dog Shampoo
  Selger
  Zarah Woofsen
  Vanlig pris
  fra 229,00 kr
  Salgspris
  fra 229,00 kr
  Vanlig pris
  249,00 kr
  Enhetspris
  per 
  Utsolgt
 • The Leave-in Treatment Spray
  Selger
  Zarah Woofsen
  Vanlig pris
  fra 229,00 kr
  Salgspris
  fra 229,00 kr
  Vanlig pris
  259,00 kr
  Enhetspris
  per 
  Utsolgt
 • 3-in-1 Dog Deo Spritzer, Conditioner & Insect Repelling Spray
  Selger
  Zarah Woofsen
  Vanlig pris
  169,00 kr
  Salgspris
  169,00 kr
  Vanlig pris
  269,00 kr
  Enhetspris
  per 
  Utsolgt
 • Mild, fuktighetsgivende tårefri ansiktsvask for hunder
  Selger
  Zarah Woofsen
  Vanlig pris
  179,00 kr
  Salgspris
  179,00 kr
  Vanlig pris
  249,00 kr
  Enhetspris
  per 
  Utsolgt
 • STAR DUST pels highlighter 125ml
  Selger
  Zarah Woofsen
  Vanlig pris
  249,00 kr
  Salgspris
  249,00 kr
  Vanlig pris
  289,00 kr
  Enhetspris
  per 
  Utsolgt
 • ZARAH Woofsen PLAY
  Selger
  Zarah Woofsen
  Vanlig pris
  fra 35,00 kr
  Salgspris
  fra 35,00 kr
  Vanlig pris
  Enhetspris
  per 
  Utsolgt

Jeg ELSKER sjampoen, er helt hekta! Bruker kun ZARAH Woofsen 95% av tiden, derfor bruker sjeldent balsam nå og ingen andre sjampoer lenger.. 
Pelsene er så deeeilig etterpå og deilig å jobbe med. 

Profesjonell hundefrisør/stylist Veronica, Oslo

Jeg har nesten lyst til å bruke selv! Sprayen lukter helt nydelig!

Bruno Jensen, Eier/ Interiørdesigner av Casa Ara Interiørdesign AS

Herligfred for en sjampo! Trico sliter med mye floker, spesielt etter jeg har blåst han etter dusjingen. Men nå var det knapt noen floker, og de få som var kunne gres raskt gjennom fordi pelsen var så silkemyk! Utrolig deilig å ha en sjampo vi er såå fornøyde med. Og ikke minst en som lukter såå deilig!

Camilla J. & @Tricothebmd

Vi har merket at pelsen til Indi har holdt seg renere lenger og lukter godt lenger. Han får heller ikke like mange flått på seg som tidligere. Vi er veldig fornøyde med produkter både hund og eiere.

Birgit K. & @indithecobberdog

Molly har vært kjempe tørr i øra så ho har klødd så mye at det har blitt sår. Har prøvd med andre salve, kokkosolje og mye annet rart for å roe det ned. Men så prøvde jeg ZARAH Woofsen potesalva og etter to dager så var ho helt fin igjen og det har holdt seg sånn i over en uke uten at jeg har trengt å smøre på mer. Helt FANTASTISK! Potene hennes er myke og fine også, de var litt sprukne og kjempetørre før. Har prøvd flere potesalver og ingen ting har gjort noen forskjell bortsett fra deres potesalve! Er utrolig imponert!

Sophie & @Mollly.jrt

Vi testet den sjampoen alene uten balsam og helt dønn ærlig så er det en av de beste jeg har brukt som hundefrisør (om ikke den beste) og jeg trengte ikke balsamsprayen jeg hadde i kofferten just in case. Absolutt på høyde med andre kvalitetsmerker vi hundefrisører bruker på egne og andres hunder. Det som gjør at den skiller seg ut er fokuset på naturlige ingredienser med pleiende egenskaper som gjør mer enn bare at hunden ren og pen.  Dette er en serie jeg gleder meg til å bruke mer.

Maud Kristine & @MK_and_doggies

Sprayen er utrolig effektiv, den lukter godt og enkel å spray på i pelsen til Bea. Den reduserte antall flott som satt seg i pelsen og jeg selv brukte den for å unngå myggstikk. Denne sprayen er et must på hyttetur som en tur i skogen!

Oda M. & @Bea_stuffy

The spray  is the life saver when it’s pooring rain and the coat gets wet. It immediately removes unpleasant wet coat smell.

Birgit K. & @Indithecobberdog

Kjempefornøyde!! Wilma blei så fin i pelsen! Har brukt div valpeprodukt før, men merka stor forbedring etter ZARAH Woofsen Spa. Pelsen ble kjempemjuk blank og lett å børste.

Marie & @Wilmaspuddelgram

Groom organic

ZARAH Woofsen ®

Steder

Vår butikk

Lux Spa Hundefrisør 
David Blids gate 2, 1850 Mysen, Norge

Man – Fre, 10:00 – 17:00 (lunsj pause tidsvariasjoner 12:00 - 13:30, salongen stenges) 

Frakt med Bring, 2-5 virkedager. 
Pris fra 50 nok till 150 nok, avhengig av vekt.

Fri frakt på ordre over 600 nok. 
International orders 225 nok.